top of page
  • Yazarın fotoğrafıProf.Dr.Aykut Recep Aktaş

LAZERLE VARİS TEDAVİSİ

Güncelleme tarihi: 16 Kas 2022

@girisimsel_radyoloji_uzman @varistedavisiantalya Bacak krampları ve bacaklarınızdaki şişlik, vücudunuzda bir damar sorunu olduğunu gösterebilir. Vasküler problemler, dolaşım sistemini etkileyen herhangi bir durumu içerebilir. Bir kramptan sonra, alınan ilaçlar kas gerginliğine yardımcı olabilir ancak ilaç tedavisi etkisi uzun dönemde kramp olduğunda yeterli olmaz.

İyi haber şu ki: Varis tedavisi için ameliyat artık tek seçenek değil! Endovenöz lazer termal ablasyon (EVLT), radyofrekans ablasyon, termal ablasyon (RF), ultrason kılavuzluğunda köpük skleroterapi (derin Skleroterapi uygulaması) gibi Girişimsel Radyolojik yeni teknikler, çoğu damar rahatsızlıklarında hastaneye yatış gerektirmeden tedaviyi mümkün kılmaktadır.

Lazer ile günübirlik tedavi uygulaması ile genel anestezi almadan ve cerrahi işlemin beraberinde getirdiği hastane yatış ve uzun iyileşme süreci gibi dezavantajları, ameliyata uygun olmayan veya cerrahi müdehale istemeyen hastalarımız için güvenli bir alternatife dönüştürmektedir. Çoğu insan hemen işine veya günlük rutinlerine dönebilir; Bu nedenle huzursuz bacak sendromunuz olduğunda mutlaka renkli Doppler ultrason eşliğinde kontrollerinizi yaptırmalı ve sizin için en iyi tedavi yöntemini doktorunuzla değerlendirerek planlamalısınız. #varistedavisi #lazerlevaristedavisi #venözyetmezlik #girişimselradyolojiantalya #girişimselradyoloji #interventionalradiology #günübirliktedaviler #damaryetmezlik


15 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Комментарии


bottom of page